Categorieën
Berichten

BUSHi buiten!

Het wordt zo onderhand bijna normaal, we willen zo ontzettend graag weer judoën, dus we leggen ‘gewoon’ de mat buiten. Zo hebben we nu op maandag, woensdag en vrijdag 145 vierkante meter judomat buiten liggen. Het zorgt voor veel verbaasde en bewonderende blikken van langskomende wandelaars of de lokale ‘hangjeugd’.

Met de hulp van enthousiaste ouders hebben we het voor elkaar gekregen dat we 80 vierkante meter mat konden kopen en de bestaande judoplaid konden uitbreiden. Hiermee kunnen onze judoka’s weer goede randori’s maken, lekkere trainingen krijgen in judopak en zich weer een beetje voorbereiden op de rest van het seizoen.
Zowel de recreant als wedstrijdjudoka kunnen eindelijk weer doen wat zij het allerleukste vinden! Laten we hopen dat alles zich gunstig ontwikkeld en er steeds meer mogelijkheden komen om straks weer in onze dojo te mogen judoën!

Alle ouders die gedoneerd hebben om deze aankoop mogelijk te maken, bedankt!!

Zoals vaker gezegd: we zijn erg trots op onze docenten en vrijwilligers die deze buitentrainingen elke week weer mogelijk maken. We hebben iedereen die BUSHi-trainingen geeft op een rijtje gezet en daar een tabblad voor gemaakt.

We werken met judodocenten, stagaires, hardlooptrainers, bootcamptrainers en natuurlijk Vitex die ook al een aantal jaren een belangrijk onderdeel zijn van de trainingen.
Samen komen we hier doorheen!