Categorieën
Berichten

BUSHI Open 2021 uitgesteld, Camp gaat wel door!

Op 25 september zouden we eindelijk weer de mat op gaan tijdens het BUSHi Open 2021. Na alle Corona ellende was dit een mooi vooruitzicht. Helaas werd tijdens de laatste Corona persconferentie een aantal maatregelen weer (terecht) teruggedraaid.

Door de nieuwe aangekondigde maatregelen mag een evenement slechts 2/3 van de capaciteit van de te gebruiken ruimtes benutten. Met de huidige aantallen inschrijvingen en de te verwachten bezoekers plus de noodzakelijke bemensing voor een ordelijk organisatie is dit een te stevige uitdaging voor ons. Zelfs als na 14 augustus iets wordt versoepeld dan nog is een toernooi zoals wij die voor ogen hadden niet mogelijk.

Om die redenen hebben wij besloten om BUSHi Open door te schuiven naar zondag 12 december!

Alle inschrijvingen blijven staan. Natuurlijk begrijpen wij dat de nieuwe datum eventueel niet past in jullie agenda. Elke club kan bepalen of ze wel of niet gaat deelnemen. Bij een afzegging (club of individuele judoka’s van een club) zullen wij zo spoedig mogelijk de inschrijfgelden retourneren.

Clubs of judoka’s die nu op de reservelijst staan blijven daar staan. Indien clubs of judoka’s afzeggen gaan we als eerste de judoka’s op de reservelijst toelaten aan het toernooi. We hadden eerder aangegeven dat de inschrijfgelden van judoka’s op de reservelijst zouden worden geretourneerd, maar in het licht van deze wijziging willen wij hier nog even mee wachten om extra administratie te voorkomen.

Informatie over BUSHi Camp

De organisatie van BUSHi Camp kan voor alsnog doorgaan in het weekend van 25 en 26 september, omdat het een veel minder complex evenement is (minder deelnemers, weinig publiek, geen scheidsrechters en veel minder vrijwilligers). Echter, wij willen graag van te voren uw mening weten over de wensen en behoeftes aan een trainingsstage, vandaar dat we deze korte enquête hebben opgezet.

Op het moment van schrijven hebben meer dan 130 judoka’s verdeeld over 11 clubs zich al aangemeld voor BUSHi Camp 26 september. Daarnaast hebben circa 10 clubs toegezegd te komen. We overwegen om het Camp uit te breiden naar 2 dagen, maar dat is afhankelijk van de behoefte.

Het invullen van de enquête zal waarschijnlijk niet meer dan 5 minuten van uw tijd duren, maar het zal ons enorm helpen bij het opzetten van de stage. Alvast bedankt voor de moeite

Vul de enquête hier in!

Veel informatie zo kort voor de vakantie, maar we hebben zolang mogelijk gewacht met deze besluitvorming, maar nu was het moment om de knoop door te haken.