Categorieën
Berichten

BUSHi zoekt bestuurlijke, administratieve, digitale en commerciële versterking!

Na jarenlange trouwe inzet nemen we afscheid van Paul van Rekum (penningmeester). Als één van de oprichters hebben we veel aan hem te danken. We zoeken iemand die zijn werk als penningmeester over wilt nemen.
Mike van der Leest is al jaren de drijvende kracht achter onze websites. Ook hij heeft aangegeven zijn werk graag over te dragen aan iemand met nieuwe ideeën.
Daarnaast komt de functie van secretaris vrij: Michel Konink neemt afscheid van die rol maar heeft zich kandidaat gesteld als algemeen bestuurslid. Ten slotte zoeken we versterking op andere plekken. 

Proefles voor vrijwilligers! 

Vrijwilligerswerk kost niet alleen vrije tijd, het levert je ook iets op! Je levert een bijdrage aan iets in je eigen omgeving dat zonder jouw inzet niet mogelijk was geweest. Ook ontmoet je anderen en kun je nieuwe kennis en ervaring op doen. We snappen best dat het lastig kan zijn een beeld te krijgen van het werk en de collega’s. Net als bij onze judolessen ben je daarom van harte welkom om een periode mee te doen zonder verdere verplichtingen. Zo kun je zelf ervaren of het bij je past en een keuze maken. We verwachten geen jarenlange betrokkenheid, ook een korter periode is bespreekbaar. 

Dit zijn momenteel onze vacatures: 

  • Verbinder met organisatietalent (secretaris) 
  • Financieel brein met scherpe blik (penningmeester) 
  • Bestuurder met nieuwe ideeën (algemeen bestuurslid) 
  • Teamspeler met commercieel gevoel (sponsorteam) 
  • WordPress wonder (websites) 
  • Administratieve kracht met hart voor de leden (ledenadministratie)

Zie de bijlage voor meer informatie.

Geïnteresseerd?
Heb je vragen of wil je eens verder praten met iemand? Of wil je ervaren hoe het is? Neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen, stuur je reactie naar: secretariaat@bushiarnhem.nl, of spreek ons persoonlijk aan. 

Contactpersonen per vacature: 

Remco Radier (lid sponsorcommissie) 06-51158900
Mike van der Leest (websites) 06-48564468
Jorik Brounen (secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid) 06-55343656
Angelita van Velthoven
 (ledenadministratie) 06-49669311