Categorieën
Berichten

Corona richtlijnen BUSHi Arnhem

Update 29 mei: Het kabinet heeft aangekondigd dat de binnensporten weer per 1 juli mogen starten. Wat dat precies inhoudt voor de contactsporten zoals judo is nog onduidelijk maar we hopen hier snel meer over te weten via de JBN en andere kanalen. Ook mag de jeugd tot 18 jaar per 1 juni buiten contact hebben en hoeven de 1,5 meter-regel niet meer in acht te nemen. Dat biedt weer nieuwe trainingsvormen voor ons. Een mooie aanvulling op het programma dat we nu bieden!
Hopelijk snel meer nieuws!

Updat 18 april: Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen mag de jeugd tot 12 jaar weer sporten en hoeven de 1,5 meter regel niet toe te passen. Wij gaan per 6 mei de lessen weer hervatten maar dan buiten en volgens de richtlijnen van het RIVM. Er is inmiddels hierover gecommuniceerd. De contributie zullen wij vooralsnog niet innen. Heel veel plezier met de trainingen!

Aansluitend op de maatregelen van de JBN zullen wij ook alle lessen stilleggen tot minimaal 1 juni.
Probeer zoveel als het kan fit te blijven d.m.v. de onlinelessen en andere sportieve initiatieven en let goed op elkaar!

Naar aanleiding van de persconferentie van Minister President Rutte en de verscherpte maatregelen van het RIVM, NOC*NSF en JBN besluiten wij dat per direct alle judolessen, hardlooptraining en krachttraining voorlopig komen te vervallen, dit totdat de JBN ons anders adviseert. Judo is een contactsport en daarom moeten we extra voorzichtig zijn. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, raadpleeg hiervoor de BUSHi website. Wij hopen zo snel mogelijk weer op de mat te staan. 
Als judoclub volgen wij de landelijke richtlijnen (RIVM) en de richtlijnen van de JBN.

Bericht op website JBN van 12 maart:
https://www.jbn.nl/nieuws/maatregelen-coronavirus-en-consequenties-judo-aikido-en-jiujitsu