Categorieën
Berichten

Corona richtlijnen BUSHi Arnhem

Update 31 maart: Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen worden alle lessen geannuleerd tot 28 april. Probeer zoveel als het kan fit te blijven d.m.v. de onlinelessen en andere sportieve initiatieven en let goed op elkaar!

Naar aanleiding van de persconferentie van Minister President Rutte en de verscherpte maatregelen van het RIVM, NOC*NSF en JBN besluiten wij dat per direct alle judolessen, hardlooptraining en krachttraining voorlopig komen te vervallen, dit totdat de JBN ons anders adviseert. Judo is een contactsport en daarom moeten we extra voorzichtig zijn. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, raadpleeg hiervoor de BUSHi website. Wij hopen zo snel mogelijk weer op de mat te staan. 
Als judoclub volgen wij de landelijke richtlijnen (RIVM) en de richtlijnen van de JBN. We nemen vooralsnog geen extra maatregelen aangaande trainingen of toernooien. De trainingen en deelname aan toernooien gaan door tenzij het RIVM, de bond of de toernooiorganisatie anders beslissen. In dat geval zullen wij dit zo snel mogelijk communiceren.
Wellicht ten overvloede, maar wij vertrouwen erop dat ouders verstandig omgaan met eventuele symptomen van zichzelf of familieleden om zodoende de risico’s op besmetting van clubgenoten ten allen tijden te voorkomen. Ook rekenen wij erop dat bij ziekte, of een vermoeden daarvan contact opgenomen wordt met het bestuur.
Bericht op website JBN van 12 maart:
https://www.jbn.nl/nieuws/maatregelen-coronavirus-en-consequenties-judo-aikido-en-jiujitsu