Categorieën
Berichten

Per 1 juli weer binnensporten!

Update 26 juni: Het kabinet heeft aangekondigd dat de binnensporten weer per 1 juli mogen starten. Alle contactsporten voor jong en oud, in recreatief en wedstrijdverband. Dat is natuurlijk heel goed nieuws voor al onze judoka’s die toch een lange periode zelf hebben moeten trainen of een alternatieve training hebben moeten volgen. We bedanken alle vrijwilligers die deze trainingen mogelijk hebben gemaakt!
Per woensdag 1 juli zullen alle lessen weer volgens het normale rooster gegeven worden in onze dojo!
Kijk hier voor meer informatie.

Hierbij de link naar het bericht op de site van de JBN:
https://www.jbn.nl/nieuws/vanaf-1-juli-ook-binnen-weer-de-mat-op

Update 18 april: Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen mag de jeugd tot 12 jaar weer sporten en hoeven de 1,5 meter regel niet toe te passen. Wij gaan per 6 mei de lessen weer hervatten maar dan buiten en volgens de richtlijnen van het RIVM. Er is inmiddels hierover gecommuniceerd. De contributie zullen wij vooralsnog niet innen. Heel veel plezier met de trainingen!

Aansluitend op de maatregelen van de JBN zullen wij ook alle lessen stilleggen tot minimaal 1 juni.
Probeer zoveel als het kan fit te blijven d.m.v. de onlinelessen en andere sportieve initiatieven en let goed op elkaar!

Naar aanleiding van de persconferentie van Minister President Rutte en de verscherpte maatregelen van het RIVM, NOC*NSF en JBN besluiten wij dat per direct alle judolessen, hardlooptraining en krachttraining voorlopig komen te vervallen, dit totdat de JBN ons anders adviseert. Judo is een contactsport en daarom moeten we extra voorzichtig zijn. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, raadpleeg hiervoor de BUSHi website. Wij hopen zo snel mogelijk weer op de mat te staan. 
Als judoclub volgen wij de landelijke richtlijnen (RIVM) en de richtlijnen van de JBN.

Bericht op website JBN van 12 maart:
https://www.jbn.nl/nieuws/maatregelen-coronavirus-en-consequenties-judo-aikido-en-jiujitsu