SPONSORING

BUSHi Arnhem en haar missie

De  sport judo en BUSHi Arnhem staan voor respect, kwaliteit, kracht, snelheid, flexibiliteit, sportiviteit, betrouwbaarheid, veiligheid en ambitie. 
BUSHi Arnhem stelt de persoonlijke ontwikkeling van jongeren centraal met als middel de judosport. Ieder kind kan op zijn of haar niveau deelnemen aan onze activiteiten. De judoka’s uit de wedstrijdselectie nemen deel aan nationale en internationale judotoernooien. BUSHi Arnhem wil de organisatorische en financiële faciliteiten voor de wedstrijdjudoka’s en recreanten, voor jong en oud optimaliseren. Bushi Arnhem wil investeren in ieder kind.

De Budovereniging BUSHi Arnhem

BUSHi Arnhem is sinds 2004 gevestigd in Arnhem-Zuid. Een groot deel van de kinderen die recreatief bij BUSHi Arnhem trainen komen hoofdzakelijk uit de wijken: Elderveld, Rijkerswoerd, de Laar, Elden en Schuytgraaf. Als Arnhemse judoclub hebben we vanwege onze uitstraling een groot bereik. De kinderen en ouders geven ons mond tot mond reclame en daarnaast verschijnen van activiteiten en prestaties van BUSHi Arnhem regelmatig publicaties in de media. De gemeente Arnhem is ons speelveld maar ook zijn we buiten Arnhem zeer actief. 

Wat kunt u BUSHi Arnhem bieden als sportieve partner?

BUSHi Arnhem wil graag met iedere sportieve partner in gesprek om te zoeken naar een duurzaam en voor beide partijen passend partnerschap. We willen een versterking veroorzaken voor beide partijen. Natuurlijk hebben we financiële middelen nodig om onze ambities waar te maken. 

U kunt BUSHi Arnhem op verschillende manieren sponsoren:
– hoofdsponsor of co-sponsor.
– incidentele sponsoring van evenementen of activiteiten.
– beschikbaar stellen van middelen of faciliteiten.

Wat krijgt u daarvoor terug?

U wordt direct of indirect geassocieerd met onze sportieve, positieve en ambitieuze club. BUSHi Arnhem brengt sponsoren zowel in interne en externe publicaties onder de aandacht.
Hierbij kunt u eventueel denken aan:  
– naamsvermelding op sponsorkleding
– vermelding van de sponsor, logo en link op onze website: www.bushiarnhem.nl
– uw bedrijfsnaam direct koppelen aan ons judotoernooi
– een reclamebord of banner op het BUSHi Arnhem judotoernooi
– judodemonstraties of clinics

Waarmee kunt u BUSHi Arnhem nog meer helpen?

– overnachtingsmogelijkheden tijdens buitenlandse judotoernooien
– materialen en eten en drinken voor het jaarlijkse kamp
– deskundige ondersteuning en advies op sportmedisch gebied en mentale begeleiding
– transport naar buitenlandse judotoernooien voor de judoka’s, begeleiding en coach

Tot slot

BUSHi Arnhem vindt het belangrijk om het sponsorbedrag en onze tegenprestatie goed op elkaar af te stemmen. We willen graag met u hierover in gesprek.
Mocht u nog meer informatie willen over BUSHi Arnhem dan kunt u contact opnemen met ons: info@bushiarnhem.nl