Categorieën
Berichten

Nieuwe trainingspakkenlijn!

Wij zijn superblij te kunnen mededelen dat we erin geslaagd zijn een mooi nieuw trainingspak uitgezocht te hebben voor onze judoka’s.

We hebben kleding van Craft uitgekozen.

Alle judoka’s van BUSHi Arnhem mogen dit pak aanschaffen.

Voor de wedstrijdjudoka’s is het dragen van een trainingspak tijdens wedstrijden en toernooien verplicht. Het basispakket bestaat uit een
t-shirt, een trainingsjack en een broek.

Dit maakt het voor het aanschaffen een heel stuk makkelijker en sneller én het ontzorgt BUSHi enorm.

Onze nieuwe leverancier is Van Huigenbos in Ede.

We hebben een aantal regels opgesteld over het dragen van het pak:

– Dit volledige pak dient bij alle wedstrijden en trainingsstages gedragen te worden.

– Het basispakket bestaat uit een trainingsjack, broek en t-shirt.

– De prijs is 89 euro voor de jeugd (het juniorpak) en 99 euro voor de volwassen-maten vanaf XS. Voor de volwassen maten is er een aparte heren- en dameslijn.

– Het is niet toegestaan om een legging te dragen in plaats van de bijbehorende broek, de legging mag wel gedragen worden tijdens de loop/bootcamptrainingen of krachttrainingen.

Ook zijn er diverse andere items te bestellen via de webshop. Denk bijvoorbeeld aan een hoodie, een softshell-jas of een korte trainingsbroek. Deze items zijn uiteraard niet verplicht.

Wij organiseren 3 pas-momenten in de bestuurskamer van de dojo op maandag 19 juni van 17.00-19.00 uur, woensdag 21 juni van 19.00-20.00 uur en vrijdag 23 juni van 17.30-20.00 uur.

We hebben de paskleding 3 weken in huis, dus geef aan als het passen op een ander moment beter uitkomt.
Bel of app dan naar esther: 06-12160085 of mercy: 06-41899462.

Als de judoka zelf de maat niet kan inschatten is het handig als er een ouder meekomt. De bestuurskamer is van buitenaf geopend, dus rechts om het gebouw naar achter lopen.

Ook kan er op ons BUSHi intern toernooi op 1 juli ook nog de hele dag gepast worden.

Via de webshop die op onze site bereikbaar wordt kan er dan besteld worden. Wij hopen dat de webshop zo snel mogelijk beschikbaar is. LET OP! Retourneren van kleding is niet mogelijk ivm de opdruk!

Wij zullen de eerste bestellingen zelf in Ede ophalen en uitleveren. Daarna zal het thuisbezorgd worden, hier zijn kosten aan verbonden, die op de webshop zichtbaar zijn.

Voor vragen stuur een mail naar: wedstrijdzaken@bushiarnhem.nl