Categorieën
Berichten

Sportief paasweekend in Kopenhagen

De wedstrijdselectie van -15, -18 en +18 zijn in het paasweekend naar het Kopenhagen Open geweest. Het is een succesvol weekend geworden met weer veel leermomenten, maar vooral heel veel gezelligheid en saamhorigheid.

Op vrijdag moest de -18 aantreden.

Het team van BUSHi blonk niet alleen uit op de mat maar ook naast de mat. Ze steunden en troosten elkaar, maar vooral is er veel met elkaar gelachen!

Gijs, Landon, Patrick, Keanu en Roan hebben hun beste judo laten zien en kunnen trots zijn op hun prestaties.

Kampioen: Kai
Zilver: Fabio
Brons: Shanice, Bruce en Thomas

Op zaterdag was het de beurt aan de -15 en de +18 waarbij het team van BUSHi er ook zaterdag door dik en dun voor elkaar waren.

Joep moest helaas na zijn eerste partij opgeven door een blessure. Tycho, Guus, Marijn, Yannick, Thijmen, Levy, Daan en Mink hebben hun beste judo laten zien en kunnen trots zijn op hun prestaties.

Brons voor: Binck, Quinte, Fem en Lotus

Op dag 3 was er nog een leuke trainingsdag waarbij Patrick helaas zijn knie blesseerde. Gelukkig kon hij zich na een bezoek aan het ziekenhuis weer bij de groep voegen. Er zijn nog een aantal judoka’s de stad ingegaan zijn om toch nog even iets te zien van deze mooie stad.

Al met al een superleuk weekend met dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, van sponsoren tot onze vrijwilligers!

Hopelijk volgend jaar weer!